Privatsygepleje Mini Brint - Logo
Privatsygepleje Mini Brint
juni 2, 2022

Det handler om TRYGHED (fra NORD-magasinet)

Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

Corona skaber så meget ensomhed og frygt. Både hos ældre mennesker, som sidder derhjemme mere eller mindre uden besøg, og/eller hos deres børn, som er ved at blive slidt op fysisk og psykisk, fordi de ikke kan nå det hele.

Overordnet blik
De er et eksempel på nogle af dem, som mit team af sygeplejersker og hjælpere og jeg selv brænder for at gøre noget for, forklarer Mini Nathalie Brint om sin virksomhed Privat Sygepleje, som ikke bare yder sygepleje, men kommer med et overordnet blik, som fanger, hvordan patienterne får livskvalitet hele døgnet rundt.

Tid til nærvær
Tryghed er, at nogen kommer forbi, som ikke bare bliver nogle få minutter, men som også har tid til fx at høre på deres historier, gå en tur, ordne blomster, lave mad eller lægge i seng, supplerer Mini.

Privat Sygepleje kan bruges i kortere eller længere tid døgnet rundt i stedet for eller som et supplement til hjemmeplejen og plejehjem, hvor der ofte ikke er meget tid til den ældre.

Om
Privat Sygepleje (privat sygeplejersketeam) skabt af sygeplejerske Mini Nathalie Brint. Specialiseret i kvalitetsældrepleje og terminale forløb. Kan bruges som enten et supplement eller erstatning for hjemmeplejen og plejehjem.

Områdets ”Mini”
Mini Nathalie Brint blev fotograferet i sit lokalområde på Badeanstalten i Charlottenlund. Hun bor i Hellerup og har tre børn på 25, 24 og 18 år. Privatsygeplejerske med speciale i ældrepleje og også ledsager­sygeplejerske for Europæiske Rejeforsikring for patienter på udlandsrejser er også uddannet psykoterapeut.