Privatsygepleje Mini Brint - Logo
Privatsygepleje Mini Brint
marts 6, 2023

PRIVAT SYGEPLEJE I NORDSJÆLLAND

Hos Privat Sygepleje handler det ikke “kun” om at tage sig af andre mennesker rent fysisk, det handler også om at møde alle dem, vi hjælper, på et menneskeligt plan. Se dem, lytte til dem og være der til at skabe tryghed.

Vi har et holistisk menneskesyn, hvor det enkelte menneske betragtes i en større bred sammenhæng, hvor der tages højde for de psykiske, fysiske, følelsesmæssige, sociale og åndelige sider hos den enkelte. Vi betragter disse “dele” som livsnødvendige behov,  som vi hjælper med at afdække i vores syge og omsorgspleje.

Derfor arbejder vi med alle mennesker, der har et behov for mere nærhed og omsorg i hverdagen.

Uanset hvilken pleje du har brug for, kan vi hjælpe dig. Sammen finder vi ud af, hvad dit behov er, og så sørger vi for, at du får alt det, du har brug for, så du kan opnå den bedste livskvalitet.

Privat sygepleje har uddannede og erfarne ansatte
Det vigtigste arbejdsredskab hos Privat Sygepleje er det nærvær, vi kommer med, når vi besøger folk i eget hjem. Her handler det ikke kun om at yde decideret sygepleje, at hjælpe med det praktiske eller andre fornødenheder – her handler det om i bred forstand at skabe mere glæde og tryghed for den enkelte.

De medarbejdere, du møder gennem Privat Sygepleje, er alle meget kompetente og med bred erfaring fra sundhedsvæsenet. Det er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført professionelt. Dertil er alle ansat i deres job med deres menneskelige egenskaber for øje, og det gør, at du kan være sikker på, at de møder op i hjemmet med hjertet på rette sted og en oprigtig lyst og tid til at skabe den bedste dag, hver dag.

Her dækker Privat Sygepleje i Nordsjælland
Hvis du laver en aftale med Privat Sygepleje, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for at leve op til dine forventninger, for det vigtigste for os er, at vores patienter får den bedste pleje og omsorg. Vi ønsker at aflaste hele familien med vores hjælp og pleje.

Det er vores mantra at tid, nærvær og tryghed er vigtigt i det samarbejde, vi har med vores patienter. Det handler ikke kun om at opfylde de umiddelbare behov, det handler for os også om at forebygge og være på forkant med eventuelle plejetiltag, der mindsker smerte og gener fra en sygdom, og gøre hverdagen nemmere og bedre på flere parametre.

Hos Privat Sygepleje kører vi i hele Nordsjælland – HELE DØGNET. Vi dækker alt fra Hellerup, Gentofte og Lyngby-Tårbæk over Rudersdal, Hørsholm og Virum til Østerbro. Indenfor det område kan vi lave en aftale for dig eller en du holder af. Sammen finder vi ud af, hvad behovet er, og så laver sammen vi en plan ud fra det.

Du kan læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på vores hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer, priser og meget mere.

FAQ
Er i forsikret?
Vi har naturligvis lovpligtig ansvars- og erhvervsforsikring. Det gælder både for virksomheden og for alle ansatte.

Hvilke slags patienter hjælper i?
Alle vores patienter er forskellige og det er deres behov også – derfor dækker vi bredt fra folk, som har brug for sygepleje, til folk der har behov for en ekstra hånd i hverdagen. Vi hjælper med genoptræning efter en operation, og alt der imellem. Der er meget få grænser for, hvad vi kan hjælpe med, og derfor opfordrer vi også alle til at kontakte os, så kan vi tage en snak om situationen og se på muligheder.

Kører Private Sygepleje i hele landet?
Vi dækker store dele af Nordsjælland, og du kan i bunden af vores hjemmeside se, hvilke områder vi dækker.