Privatsygepleje Mini Brint - Logo

PLEJE OG OMSORG FOR DANSKERE I UDLANDET...

INTERNATIONAL SYGEPLEJE

VI ER DER OGSÅ FOR VORES PATIENTER I UDLANDET ELLER PÅ REJSER

Sygepleje og omsorg i udlandet

Der kan naturligvis også være brug for aflastning ved ferie – enten i hjemmet, når pårørende ønsker at tage på ferie – eller vi kan tage med på rejsen.

Hvis man bor i udlandet kan vi også hjælpe uanset hvor det end er. Både efter aftale og ved pludselig opståede situationer, som akut eller ved forværring af sygdom, hvor der er behov for privat dansk sygepleje.

Vi har mulighed for at ledsage udenlandsdanskere, der eksempelvis skal på ferie i Danmark og vi kan også blive i hjemmet i udlandet, og tage os af en pårørende dér, der har brug for sygepleje og omsorg.

For udenlandsdanskere på vej hjem til Danmark kan vi også være behjælpelige med opstart af offentlig hjemmepleje eller vi kan være et supplement/erstatning hertil.

For mange udenlandsdanskere giver det en høj grad af tryghed, at få professionel privat sygepleje, af en dansk sygeplejerske, som kan bidrage til tryghed, ro og omsorg i hjemmet. Også ved terminal pleje, hvor situationen er særlig følsom, kan en dansk privat sygeplejerske gøre en afgørende forskel.

Privat Sygepleje har mange års erfaring  som ledsagersygeplejerske hos Europæiske Rejseforsikring, og kender til de mange udfordringer der kan komme før/under rejsen og i udlandet – herunder kontakt til udenlandske hospitaler.

Privat Sygepleje er privat og holistisk sygepleje når det er bedst – også internationalt.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular