Privatsygepleje Mini Brint - Logo

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

OM PRIVAT
SYGEPLEJE

SYGEPLEJERSKE MINI NATHALIE BRINT

Privat Sygepleje er ejet og drevet af sygeplejerske Mini Nathalie Brint siden 2016. Hun bor i Hellerup og har arbejdet i 14 år som privatsygeplejerske, primært med speciale i ældrepleje og terminal sygepleje, i private hjem i København, Nordsjælland og flere steder i udlandet, for udlandsdanskere.

Mini er uddannet sygeplejerske i 2002 fra Hillerød Sygeplejeskole.Hun arbejdede herefter i 10 år på Hørsholm Sygehus samt senere på Hillerød Sygehus – ortopædkirurgisk afdeling. Hendes erfaring gennem flere år i en smerteklinik, har givet hende en stor erfaring i smertebehandling, der bruges som et vigtigt fundament i hendes sygepleje.

Derudover har hun virket som vikar, gennem alle årene, på mange forskellige sygehuse/-afdelinger, for at kunne få en bredere erfaring.

Mini har også siden 2011 været ansat hos Europæiske Rejseforsikring som ledsagersygeplejerske, hvor hun henter skadede patienter hjem fra hospitalsophold over hele verden. Dette giver hende en stor erfaring med akutte situationer, samt en bred indsigt i, hvordan mange hospitaler fungerer udenfor DK.

Mini har også læst til Spirituel Integrativ krops – & psykoterapeut, som hun naturligt bruger som en del af sin holistiske sygepleje.

Mini har personlige erfaring med Alzheimers, da hendes mor havde det i mange år og hendes far havde sygdommen Parkinson. Dette har givet hende en bred indsigt i, at have været datter til en dybt dement mor og hvor svært livet var for hendes far, med hans kroniske sygdom og med deres begges liv på et plejehjem.

Privatsygepleje Mini Brint

Mini har et personligt ønske, sammen med sit team af nøje udvalgte, dedikerede og højt kvalificerede sygeplejersker, om, at hendes firma udfører den bedste holistiske sygepleje, hjælp og kærlige omsorg. Hun bestræber sig på, at hendes sygepleje sikrer den bedste livskvalitet for patienterne. For derigennem også, at kunne skabe, en tryg og smertefri afslutning på livet –  i eget hjem.

 

Mini fokuserer på høj faglighed og altid at have hjertet med i hele plejen omkring patienten og herigennem hjælpe hele familien. Hun har fokus på, at være personlig involveret i hendes patienters problemstillinger og finde de bedste løsninger hertil, sammen med hendes dygtige sygeplejersker. Hun sætter en stor ære i, at det skinner igennem i hendes firma, at også hendes ansatte udfører deres holistiske pleje udfra de værdier, hun selv står for som menneske og som sygeplejerske.

 

Mini sætter en stor ære i, at hendes patienter er hendes højeste prioritet, men også at hendes medarbejderne er mere end bare ansatte. Hendes ansatte skal føle sig hørt og set i deres arbejde, for at kunne skabe det velfungerende teamwork og for at kunne opretholde et kærligt, humoristisk og højt fagligt arbejdsmiljø.

ERFARING, KVALITET OG TRYGHED

Privat Sygepleje tilbyder en bred vifte af ydelser, der dækker de flestes behov – men privat sygepleje er ikke en hyldevare, og derfor tager alle vores ydelser afsæt i et individuelt møde for at kunne afklare behov og muligheder. Det er altid muligt at ringe og få en snak om dette.

Ved dette første møde, kommer vi ind på de muligheder, der eksisterer i offentligt regi og hvilken hjælp vores private sygepleje og omsorgspleje kan supplere med eller erstatte.

Vi samarbejder derfor gerne med kommunen og også hvis du bor på et plejehjem, da vi ved at deres tid og pleje ikke altid dækker behovet. 

Vores patienters ønske om denne særlige hjælp, som privat sygepleje er, giver store forventninger til vores faglighed og kvalitet. Privat Sygepleje er dedikeret til, at yde vores bedste og altid finde de bedste løsninger, der gør en reel forskel i livet og derved skaber øget livskvalitet – hele døgnet.

Vi lover at den/de tilknyttede sygeplejersker har den rette sygeplejefaglige erfaring, både for at sikre kvaliteten af vores pleje og for altid, at yde den mest optimale forebyggende og ønskede syge/-ældrepleje.

Vi eksisterer udelukkende til gavn for vores patienter og vi gør alt for, at vores plejeindsats giver den bedst mulige hverdag med øget tryghed og omsorg. Vi har tiden til det, der er vigtigst for den enkelte og vi har altid det faglige overblik.

Vi yder vores sygepleje og omsorgspleje udfra et holistisk menneskesyn og derfor er vores pleje en helhedspleje, som er meget mere end hvad der ellers kan tilbydes.

Vi tilbyder også sygepleje og ældrepleje til danskere som bor i udlandet, samt at være rejseledsager på en ferie, hvis eks en pårørende har behov for hjælp. Læs mere om denne mulighed her.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular