Privatsygepleje Mini Brint - Logo

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK...

PRIVAT SYGEPLEJE I GENTOFTE

PRIVAT SYGEPLEJE I GENTOFTE

Privatsygepleje Mini Brint - Personlig pleje

Søger du efter privat sygepleje i Hellerup og Gentofte, kan vi hjælpe dig med alt fra decideret sygepleje til ældrepleje og omsorg af enhver art. Sygepleje kan være mange ting, og vi dækker det hele i Hellerup og Gentofte og store områder af Sjælland.

Det er ikke sikkert, du umiddelbart tænker, at dit behov eller en af dine nærmestes behov kan dækkes af andet end det, som det offentlige kan tilbyde. Men det kan det faktisk. Hos Privat Sygepleje dækker vi de basale behov indenfor al sygepleje og omsorgspleje, og vi gør det med ægte nærvær, omtanke, respekt og næstekærlighed i fokus.

Det giver ikke kun tryghed for den ældre at have en fast sygeplejerske, som har tiden til, at lytte, hjælpe og udvise nærvær – det er også en stor tryghed for de pårørende at vide, at der bliver taget kærlig hånd om deres ældre. Denne private løsning er for mange, meget bedre end at være tilknyttet det kommunale system, hvor der desværre ikke altid, er tid til den rette hjælp og pleje.

Privat sygepleje i Hellerup og Gentofte er for alle

Der er ikke to mennesker, som er ens, og det oplever vi hver dag hos Privat Sygepleje. Vores besøg i private hjem hos de ældre er lige så forskellige, som der findes mennesketyper. En har brug for praktisk hjælp i hverdagen, en anden har brug for hjælp til et sår, de ikke selv kan skifte plaster på og en tredje har måske gennemgået en operation og har derfor brug for hjælp til at komme på højkant igen.

Måske har du eller din kære blot brug for nærvær og tryghed. For at der kommer en og tjekker, at alt er, som det skal være, og som sørger for, at køleskabet er fyldt, og der er friske blomster i vasen. Privat sygepleje er mange ting, men ens for alle vores besøg er det, at de er centreret omkring den enkelte person. Og det er vigtigt for os at pointere, at du ikke behøver at være hverken syg eller sengeliggende for at bruge os. Vi hjælper alle dem, der har et behov.

Alle fortjener en god hverdag

Når vi besøger de ældre i deres hjem, arbejder vi altid ud fra den enkelte persons behov og ønsker. Der er mange, som blot har brug for lidt selskab og en hjælpende hånd med at tage tøj på eller bare få hverdagen til at glide lettere. Selvom det kan virke som en alt for lille ting at bede om hjælp til, så er vores erfaring, at den hjælp er lige præcis det, der gør hverdagen lettere og bedre.

Vores holdning er, at alle ældre bør leve deres bedste liv, og hvis det kræver øget hjælp i hverdagen, kan det være alfa omega at få den hjælp, så gode dage ikke går tabt. Vi er også af den overbevisning, at de ældre skal gøre det de kan og ønsker, så længe det er er muligt. Når dette bliver sværere og sværere pga alder og sygdom, så hjælper vi netop med dette, for at bevare deres livskvalitet og øge livsglæden.

Når du eller en af dine nærmeste får besøg af en sygeplejerske fra Privat Sygepleje, vil der altid blive etableret et fast plejeteam, som med sin nærhed, skaber den bedste livsmedicin for de ældre.

Sygepleje og omsorgspleje er en hjertesag for os, og vores mission er at forbedre livskvaliteten for alle dem vi hjælper. Vi ønsker at skabe ro og tryghed for hele familien – hele døgnet.

FAQ

Det er Mini Nathalie Brint, som har skabt virksomheden Privat Sygepleje. Hun er uddannet sygeplejerske i 2002 og hun har siden 2012 arbejdet indenfor privat syge/-ældrepleje og terminal sygepleje i ældres egne hjem.

Vi dækker Gentofte såvel som store dele af Nordsjælland og København K, så hvis du har et ønske om hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så snakker vi om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Privat sygepleje hele døgnet:
Vi har tid til omsorg og nærvær. Vi møder altid op til den aftalte tid.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Indledende samtale

Med en sygeplejerske, med vurdering af tilstand, behov, vaner, ønsker, oplevelser, problemer og ressourcer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Skræddersyet aftale og pris

Skræddersyet individuel aftale efter familiens behov og ønsker.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Fast sygeplejersketeam

For at skabe tillid, genkendelighed og kontinuitet i forløbet. Målet med plejen er, at fremme selvstændighed og mindske afhængigheden af professionel hjælp og støtte, hvis muligt.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Sygeplejefaglig dokumentation

Garanteret skriftlig sygeplejefaglig dokumentation, i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gældende regler.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Forebyggende sygepleje

Af højeste kvalitet, for at mindske gener og forværring. Plejen tager udgangspunkt i de ældres ressourcer, fremfor i problemer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Administration af medicin

Herunder daglig hjælp til dosering og adminstration, så medicinen bliver indtaget på de rette tidspunkter på døgnet.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular