Privatsygepleje Mini Brint - Logo

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK...

PRIVAT SYGEPLEJE I HØRSHOLM & RUDERSDAL

PRIVAT SYGEPLEJE I HØRSHOLM & RUDERSDAL

Privatsygepleje Mini Brint - tiden kan kun bruges en gang

Hos Privat Sygepleje handler det om at møde vores patienter i øjenhøjde og yde den bedste holistiske pleje. Vi tager udgangspunkt i dit behov eller det familiemedlem, der har brug for en kærlig hånd i hverdagen. Her lytter vi til, hvad I fortæller, at vi kan gøre for jer, og så er det ud fra det, vi sammen laver en plan, så vi kan få skabt en meningsfyldt hverdag.

Det kan være svært for mange at bede om hjælp eller turde sige højt, hvad det egentlig er, man gerne vil have hjælp til. Og det er lige præcis den barriere, vi hos Privat Sygepleje gerne vil arbejde for at nedbryde, så den enkelte får opfyldt de behov han eller hun har i løbet af en dag eller en uge, således at der opleves bedre en livskvalitet hele døgnet.

Derfor opfordrer vi altid til, at vi snakker sammen, justerer og i det hele taget er opmærksom på, hvad vores patienter har lyst til eller  behov for. Vi vil enormt gerne skabe tryghed omkring os og skabe en stemning af, at det er rart at få besøg at os i hjemmet. Vi vil gerne være en af de trygge personer, som er med til at sætte rammerne for det gode hjemmeliv.

Vi er den ekstra hånd i hjemmet

Hvis du eller en af dine nærmeste er syg, ældre, dement eller i en periode blot har brug for ekstra hjælp i hjemmet, kan vi hos Privat Sygepleje hjælpe. Vi er den ekstra hånd i hjemmet, der kan klare alt fra praktiske opgaver som tøjvask og oprydning, hjælpe med personlig hygiejne og i gang med dagen til decideret sygepleje.

Vi definerer ikke på forhånd, hvilke opgaver vi kan løse for dig – for vi har næsten ingen grænser. Vores ønske er at hjælpe, der hvor vi kan bedst muligt. Derfor behøver det heller ikke at være sygdom, som gør, at der er brug for os. Det kan også være, at du har en ældre far, som ikke længere selv kan huske at tage sin medicin og ikke får nok mad i løbet af dagen. Her kan vi være en betryggende hjælp i det daglige for ham og for jer som pårørende.

Hvis du har brug for hjælp i hverdagen eller du har spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig eller dit familiemedlem med, så kontakt os meget gerne. Vi dækker store dele af Sjælland inklusiv København, så ring eller skriv for at høre mere om mulighederne. 

FAQ

Du er meget velkommen til at ringe til os og høre, hvilke gode råd vi har i den situation.

Hos Privat Sygepleje kører vi i hele Nordsjælland – HELE DØGNET. Vi dækker alt fra Hellerup, Gentofte og Lyngby-Tårbæk over Rudersdal, Hørsholm og Virum til Østerbro. I bunden af vores hjemmeside kan du også se, hvilke områder vi dækker.

Der kan være et utal af gode grunde til gerne at ville have noget ekstra hjælp i hjemmet. Hvis du er usikker på, om du får nok at spise, hvis du er lidt ensom og savner en at tale med, eller hvis du har brug for en gåtur ind imellem, men er utryg ved at gøre det alene, så kan vi hjælpe. Vi hjælper med stort set alt, der kan gøre din livskvalitet bedre.

Privat sygepleje hele døgnet:
Vi har tid til omsorg og nærvær. Vi møder altid op til den aftalte tid.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Indledende samtale

Med en sygeplejerske, med vurdering af tilstand, behov, vaner, ønsker, oplevelser, problemer og ressourcer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Skræddersyet aftale og pris

Skræddersyet individuel aftale efter familiens behov og ønsker.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Fast sygeplejersketeam

For at skabe tillid, genkendelighed og kontinuitet i forløbet. Målet med plejen er, at fremme selvstændighed og mindske afhængigheden af professionel hjælp og støtte, hvis muligt.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Sygeplejefaglig dokumentation

Garanteret skriftlig sygeplejefaglig dokumentation, i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gældende regler.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Forebyggende sygepleje

Af højeste kvalitet, for at mindske gener og forværring. Plejen tager udgangspunkt i de ældres ressourcer, fremfor i problemer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Administration af medicin

Herunder daglig hjælp til dosering og adminstration, så medicinen bliver indtaget på de rette tidspunkter på døgnet.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular