Privatsygepleje Mini Brint - Logo

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK...

PRIVAT SYGEPLEJE I KØBENHAVN K

ERFARING, KVALITET OG TRYGHED

Privat sygepleje i København handler om at skabe omsorg, nærvær og tryghed i ens eget hjem. Vi prioriterer at møde mennesker på deres niveau og vægter glæde og livskvalitet lige så højt som de basale plejebehov.

I København, hos Privat Sygepleje, forstår vi, at alle individer er unikke, og derfor er fleksibilitet afgørende, når vi tilbyder vores helhedsorienterede private sygepleje. Vi tager os tid til at forstå, hvad der er vigtigt for den enkelte, så vi kan tilpasse vores hjælp efter deres behov.

Privat sygepleje i København kan være forskellige ting for forskellige mennesker. For nogle drejer det sig om professionel assistance efter en indlæggelse, mens det for andre handler om dagligdagssupport.

Vores tilbud om privat sygepleje er lige så alsidigt som de mennesker, vi hjælper.

Vi er til stede for vores ældre borgere i København, hvor de har brug for os, og vi skaber dermed en følelse af ro og tryghed.

Privat sygepleje i København – Fokus på Mennesker

Selvom begrebet “sygepleje” normalt associeres med sygdom, er det vigtigt at forstå, at man ikke nødvendigvis skal være syg for at få brug for hjælp. Det kan være, at livet bare bliver lidt mere udfordrende med alderen, og du eller din familie har brug for støtte udefra. Dette kan give en tryg fornemmelse for alle at vide, at vi er til rådighed 24/7.

Det kan også være, at en kritisk sygdom har ramt familien, eller måske handler det blot om at have nogen at tale med, da ensomhed kan være lige så belastende som en sygdom.

For os handler det om at pleje og give omsorg. Vi ønsker at skabe tryghed i hverdagen for den enkelte, uanset om det er for en kortere periode eller længere tid. Vi tilbyder værdighed og respekt i en tid, hvor det offentlige måske ikke kan yde de nødvendige ressourcer.

Privat sygepleje i København kan fungere som et supplement til anden hjælp, eller det kan være den eneste form for hjælp, du ønsker at modtage. Hos os behøver du ikke passe ind i en fast skabelon – vi tilpasser vores hjælp til dig.

FAQ

Bag Privat Sygepleje står sygeplejerske Mini Nathalie Brint, der blev uddannet sygeplejerske i 2002 og hun har arbejdet som privat sygeplejerske siden 2012 – primært inden for ældrepleje og terminal sygepleje i egne hjem.

Hvis du som pårørende har svært ved at overbevise en, du holder af, om at privat sygepleje er en nødvendighed, så er et kort uforpligtende møde en god ide. Det er en blid måde at starte ud på, og det kan være en god øjenåbner for både pårørende og modtageren, at få sat ord på problemstillingerne og høre om de mange mulige løsninger, som vi tilbyder.

Nej, vi dækker både København og resten af Nordsjælland.

Privat sygepleje hele døgnet:
Vi har tid til omsorg og nærvær. Vi møder altid op til den aftalte tid.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Indledende samtale

Med en sygeplejerske, med vurdering af tilstand, behov, vaner, ønsker, oplevelser, problemer og ressourcer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Skræddersyet aftale og pris

Skræddersyet individuel aftale efter familiens behov og ønsker.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Fast sygeplejersketeam

For at skabe tillid, genkendelighed og kontinuitet i forløbet. Målet med plejen er, at fremme selvstændighed og mindske afhængigheden af professionel hjælp og støtte, hvis muligt.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Sygeplejefaglig dokumentation

Garanteret skriftlig sygeplejefaglig dokumentation, i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gældende regler.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Forebyggende sygepleje

Af højeste kvalitet, for at mindske gener og forværring. Plejen tager udgangspunkt i de ældres ressourcer, fremfor i problemer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Administration af medicin

Herunder daglig hjælp til dosering og adminstration, så medicinen bliver indtaget på de rette tidspunkter på døgnet.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular