Privatsygepleje Mini Brint - Logo

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK...

PRIVAT SYGEPLEJE I NORDSJÆLLAND

ERFARING, KVALITET OG TRYGHED

Hos Privat Sygepleje handler det ikke “kun” om at tage sig af andre mennesker rent fysisk, det handler også om at møde alle dem, vi hjælper, på et menneskeligt plan. Se dem, lytte til dem og være der til at skabe tryghed. Vi har et holistisk menneskesyn, hvor det enkelte menneske betragtes i en større bred sammenhæng, hvor der tages højde for de psykiske, fysiske, følelsesmæssige, sociale og åndelige sider hos den enkelte. Vi betragter disse “dele” som livsnødvendige behov,  som vi hjælper med at afdække i vores syge og omsorgspleje.

Derfor arbejder vi med alle mennesker, der har et behov for mere nærhed og omsorg i hverdagen.

Uanset hvilken pleje du har brug for, kan vi hjælpe dig. Sammen finder vi ud af, hvad dit behov er, og så sørger vi for, at du får alt det, du har brug for, så du kan opnå den bedste livskvalitet.

Privat Sygepleje har uddannede og erfarne ansatte

Det vigtigste arbejdsredskab hos Privat Sygepleje er det nærvær, vi kommer med, når vi besøger folk i eget hjem. Her handler det ikke kun om at yde decideret sygepleje, at hjælpe med det praktiske eller andre fornødenheder – her handler det om i bred forstand at skabe mere glæde og tryghed for den enkelte.

De medarbejdere, du møder gennem Privat Sygepleje, er alle meget kompetente og med bred erfaring fra sundhedsvæsenet. Det er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført professionelt. Dertil er alle ansat i deres job med deres menneskelige egenskaber for øje, og det gør, at du kan være sikker på, at de møder op i hjemmet med hjertet på rette sted og en oprigtig lyst og tid til at skabe den bedste dag, hver dag.

Her dækker Privat Sygepleje i Nordsjælland

Hvis du laver en aftale med Privat Sygepleje, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for at leve op til dine forventninger, for det vigtigste for os er, at vores patienter får den bedste pleje og omsorg. Vi ønsker at aflaste hele familien med vores hjælp og pleje.

Det er vores mantra at tid, nærvær og tryghed er vigtigt i det samarbejde, vi har med vores patienter. Det handler ikke kun om at opfylde de umiddelbare behov, det handler for os også om at forebygge og være på forkant med eventuelle plejetiltag, der mindsker smerte og gener fra en sygdom, og gøre hverdagen nemmere og bedre på flere parametre.

Hos Privat Sygepleje kører vi i hele Nordsjælland – HELE DØGNET. Vi dækker alt fra Hellerup, Gentofte og Lyngby-Tårbæk over Rudersdal, Hørsholm og Virum til Østerbro. Indenfor det område kan vi lave en aftale for dig eller en du holder af. Sammen finder vi ud af, hvad behovet er, og så laver sammen vi en plan ud fra det.

Du kan læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på vores hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer, priser og meget mere.

FAQ

Vi har naturligvis lovpligtig ansvars- og erhvervsforsikring. Det gælder både for virksomheden og for alle ansatte.

Alle vores patienter er forskellige og det er deres behov også – derfor dækker vi bredt fra folk, som har brug for sygepleje, til folk der har behov for en ekstra hånd i hverdagen. Vi hjælper med genoptræning efter en operation, og alt der imellem. Der er meget få grænser for, hvad vi kan hjælpe med, og derfor opfordrer vi også alle til at kontakte os, så kan vi tage en snak om situationen og se på muligheder.

Vi dækker store dele af Nordsjælland, og du kan se her, hvilke områder vi dækker:

Hellerup, Nordsjælland, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, HørsholmKøbenhavn K, Østerbro, Virum.

Privat sygepleje hele døgnet:
Vi har tid til omsorg og nærvær. Vi møder altid op til den aftalte tid.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Indledende samtale

Med en sygeplejerske, med vurdering af tilstand, behov, vaner, ønsker, oplevelser, problemer og ressourcer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Skræddersyet aftale og pris

Skræddersyet individuel aftale efter familiens behov og ønsker.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Fast sygeplejersketeam

For at skabe tillid, genkendelighed og kontinuitet i forløbet. Målet med plejen er, at fremme selvstændighed og mindske afhængigheden af professionel hjælp og støtte, hvis muligt.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Sygeplejefaglig dokumentation

Garanteret skriftlig sygeplejefaglig dokumentation, i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gældende regler.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Forebyggende sygepleje

Af højeste kvalitet, for at mindske gener og forværring. Plejen tager udgangspunkt i de ældres ressourcer, fremfor i problemer.

Privatsygepleje Mini Brint - personlig pleje

Administration af medicin

Herunder daglig hjælp til dosering og adminstration, så medicinen bliver indtaget på de rette tidspunkter på døgnet.

Har du spørgsmål?

Ring eller send en SMS til os i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig eller dine pårørende. Uforpligtende og altid med fuld diskretion. Du kan også kontakte os på mail via kontaktformular